Topaz Gigapixel 6.1 update

Gigapixel AI van Topaz Labs is een programma dat specifiek ontworpen is om foto’s te vergroten. Het gebruikt daarvoor Artificiële Intelligentie en het is beschikbaar als een standalone product maar ook als een Lightroom en Photoshop plug-in. Zopas werd versie 6.1 gereleased met een belangrijke nieuwe feature voor wie graag foto’s met mensen vergroot: Face Refinement. Je verneemt er alles over in deze video.

Mocht je na het zien van deze video je interesse gewekt zijn om Gigapixel AI aan je digitale toolbox toe te voegen, dan heb ik goed nieuws! Tot 3 juni betaal je slechts 79,99 USD i.p.v. 99,99 USD én met kortingscode MTW15 geniet je nog 15% extra korting! Omgerekend komt de prijs zo op minder dan €70. En dat is geen geld voor deze geweldige software!

Heb je nog wat extra budget? Overweeg dan misschien eerder de Topaz Image Quality Bundle. Dit is een bundel met niet alleen Gigapixel AI, maar ook Denoise AI en Sharpen AI. Deze tools gaan respectievelijk onscherpte en ruis te lijf en zijn minstens even indrukwekkend als Gigapixel. De volledige bundel kost normaal 259.99 USD maar tot 14 september slechts 159.99 USD en ook daar kan je kortingscode MTW15 gebruiken voor nog 15% extra korting. Warm aanbevolen!