Hét Nederlandstalige referentiewerk over flitsfotografie!
— Serge V.C.
 

Flash! Flitsfotografie op locatie is hét Nederlandstalige standaardwerk over het gebruik van flitslicht op locatie. Zopas verscheen de herwerkte tweede editie. Hieronder kan je even virtueel door het boek bladeren!

 
Zeer nuttig voor beginneling én gevorderde met handige tips voor materiaal-aankopen
— Roland J.
 

Flash! bevat meer dan 260 bladzijden tips, technieken en advies over het werken met reportage- en draagbare studioflitsers op locatie. Naast de broodnodige theorie bevat het boek ook veel praktische case-studies, lichtdiagrammen en advies dat je helpt bij het kiezen van het juiste materiaal. Hieronder lees je meer over de bestel-opties.

Optie 1: Flash! Standard Edition: het gedrukte boek

Het gedrukte boek is vanaf nu verkrijgbaar voor 32,95 € inclusief verpakkings- en verzendingskosten naar België of Nederland. Betalen kan met Credit Card. Wil je liever op een andere manier betalen? Gebruik dan deze link.

 
 

 

Opmerking: via bovenstaande optie kan je (enkel) betalen met Visa of Mastercard. Wil je het gedrukte boek aanschaffen vooraf overschrijven, stuur dan een mailtje via deze link

Optie 2: Flash! Deluxe Edition

In deze bundel ontvang je niet alleen de gedrukte en de PDF ebook versie van Flash! Flitsfotografie op locatie, maar ook mijn meer dan 3 uur durende video-tutorial ‘Tussen Licht en Lightroom, Vol. 01.’ Deze tutorial is de perfecte aanvulling op de inhoud van het boek en in het bijzonder op het laatste hoofdstuk: Flitsfotografie en Beeldbewerking.

 
 

Betalingen met kredietkaard (Visa of Mastercard). Betaal je liever op een andere manier? Gebruik dan deze link.

* Bij betalingen met Creditcard ontvang je de download-link normaliter dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag. Bij de andere betalingsmodaliteiten ontvang je de download-link na verificatie van de betaling (normaal binnen de twee werkdagen)

Optie 3: Flash! Digital Edition - PDF ebook

Wil je enkel het ebook aanschaffen? Dat kan via deze link. Het ebook alleen kost € 24.95. Voor 20 € extra ontvang je ook de tutorial ‘Tussen Licht & Lightroom, Vol. 01’ erbij. Gebruik daarvoor deze link.

 
Eén van de beste boeken over flitsfotografie die ik in mijn bezit heb
— Wim V.
 

Inhoud

Hieronder vind je een paar voorbeeld-pagina's:

Wat lezers ervan vinden:

 
Als voorstander van natuurlijk licht bij portretfotografie ben ik er na het lezen van dit boek op uit getrokken om te gaan flirten met flitslicht.
— Tom Museeuw
Vroeger zou ik alleen geflitst hebben als het niet anders kan. Nu zie ik de meerwaarde in om flits als extra te gebruiken. Het maakt mijn beelden gewoon krachtiger! Dankjewel!
— Kaat V. P.
 
 
Niet twijfelen. Schitterend boek!
— Ronald G.
Indrukwekkend uitgebreid. Mag bij geen enkele fotograaf ontbreken
— Philippe B.
 
 
Inhoudelijk en ook qua vormgeving een ronduit schitterend boek waarin op een zeer bevattelijke wijze een niet altijd gemakkelijke materie keurig wordt uitgelegd. Een grote aanrader dus.
— Bart P.
Goed gestructureerd boek met concrete info over actuele producten.
— Dirk V.
 
 
Cursus én naslagwerk in één!
— Jan D.
Het boek is geschreven in heldere bewoordingen. Uit alles blijkt dat de schrijver veel van flitsen en flitstechnieken afweet en dat ook nog eens goed en helder uit kan leggen. Het is daardoor een zeer leesbaar boek geworden waar ik veel inspiratie uit heb kunnen opdoen om meer uit mijn flitsfoto’s te kunnen halen.
— Ruud Haan