Sharpen AI Webinar Highlight 3: Het Dekselse Duel

Misschien vraag je je af waarom je geld zou uitgeven aan een verscherpingsplug-in wanneer er al tal van verscherpingsfilters in Photoshop zitten? In deze derde in een reeks van 5 highlights uit het Sharpen AI webinar van vorige week laat ik Sharpen AI in duel gaan met twee van Photoshop’s meer geavanceerde verscherpingsgereedschappen: Smart Sharpen en Shake Reduction. Spoiler Alert…
Sharpen AI brengt het er niet alleen een pak beter van af, maar is ook nog eens sneller… en eenvoudiger! Het volledige relaas vind je in de video hieronder.

Mocht je na het zien van deze video je interesse gewekt zijn om Sharpen AI aan je digitale toolbox toe te voegen, dan heb ik goed nieuws! Tot 12 april betaal je slechts 59,99 USD i.p.v. 79,99 USD én met kortingscode MTW15 geniet je nog 15% extra korting! Omgerekend komt de prijs zo op ongeveer 45 euro. En dat is geen geld voor deze geweldige software!

Hieronder ontdek je hoe je Sharpen AI tijdelijk voor omgerekend zo’n 45 € in huis kan halen. Sharpen AI werkt zowel als een Lightroom- en Photoshop plug-in als als een op zichzelf staand pakket.