Sharpen AI Webinar Highlight 5: De Onmogelijke Oog-Operatie

In deze laatste in een reeks van 5 highlights uit mijn recente Sharpen AI webinar, zie je hoe Sharpen AI er in slaagt om een onscherp portret van de virtuele prullenmand te redden. Bovendien vertel ik je in deze video wat volgens mij de beste plug-in workflow is wanneer je Lightroom- en Photoshop gebruiker bent. En deze workflow is niet alleen geschikt voor Sharpen AI gebruikers, maar voor om het even welke plug-in. Benieuwd? In minder dan acht minuten ken je het antwoord!

Mocht je na het zien van deze video je interesse gewekt zijn om Sharpen AI aan je digitale toolbox toe te voegen, dan heb ik goed nieuws! Tot 12 april betaal je slechts 59,99 USD i.p.v. 79,99 USD én met kortingscode MTW15 geniet je nog 15% extra korting! Omgerekend komt de prijs zo op ongeveer 45 euro. En dat is geen geld voor deze geweldige software! De Topaz Image Quality Bundle kost tijdens deze actie 170 USD i.p.v. 359,96 USD, als je kortingscode MTW15 gebruikt (gebruik deze link en scroll naar beneden naar de Image Quality Bundle).

Hieronder ontdek je hoe je Sharpen AI tijdelijk voor omgerekend zo’n 45 € in huis kan halen. Sharpen AI werkt zowel als een Lightroom- en Photoshop plug-in als als een op zichzelf staand pakket.