Drie tips voor meer dramatische luchten in Lightroom en Photoshop

Met alle tools en technieken die er bestaan om makkelijk een lucht te vervangen (denk maar aan Photoshop’s Sky Replacement Filter en Luminar AI’s vergelijkbare gereedschap, zou je haast gaan vergeten dat je vaak ook nog heel veel detail uit een bestaande lucht kan halen om hem er wat dramatischer en dus fotogenieker te laten uitzien. Hoog tijd dus voor een nieuwe video waarin ik je drie manieren toon hoe je dat kan doen in Lightroom en Photoshop. Naar goede gewoonte strooi ik her en der nog wat andere tips in het rond!

Sharpen AI kortingsactie verlengd met een halve dag

Vlug ook nog even meegeven dat de Sharpen AI kortingsactie een paar uren verlengd is maar wanneer de teller hierboven op nul staat, is het echt wel gedaan. Ontdek wat Sharpen AI kan doen in deze webinar highlights hieronder.

Mocht je na het zien van deze video’s je interesse gewekt zijn om Sharpen AI aan je digitale toolbox toe te voegen, dan heb ik goed nieuws! Tot de teller op nul staat betaal je slechts 59,99 USD i.p.v. 79,99 USD én met kortingscode MTW15 geniet je nog 15% extra korting! Omgerekend komt de prijs zo op ongeveer 45 euro. En dat is geen geld voor deze geweldige software! De Topaz Image Quality Bundle kost tijdens deze actie 170 USD i.p.v. 359,96 USD, als je kortingscode MTW15 gebruikt (gebruik deze link en scroll naar beneden naar de Image Quality Bundle).

Hieronder ontdek je hoe je Sharpen AI tijdelijk voor omgerekend zo’n 45 € in huis kan halen. Sharpen AI werkt zowel als een Lightroom- en Photoshop plug-in als als een op zichzelf staand pakket.