Gigapixel AI Webinar Highlight 2: Het Kleine Kasteeltje

Eergisteren gaf ik een drukbezocht webinar over twee manieren om foto’s te vergroten. Ik vergeleek de nieuwe ‘Super Resolution’ functie in Photoshop’s Camera Raw met een gespecialiseerde plug-in, Gigapixel AI van Topaz Labs. Je kan het hele webinar tot 7 mei ‘s avonds hier bekijken, maar voor wie snel een indruk wil krijgen, heb ik een paar kortere clips uit het webinar gedistilleerd.

Normaal kan je met Super Resolution een foto maar vier keer groter maken, maar in deze video leer je hoe je Photoshop om de tuin kan leiden en een foto zelfs 16 keer kan vergroten. Zo maak ik van een 3 megapixel foto een 50 megapixel exemplaar. Hoe ziet het resultaat er uit en… doet Gigapixel AI het beter of slechter? Antwoord in de video!

Mocht je na het zien van deze video je interesse gewekt zijn om Gigapixel AI aan je digitale toolbox toe te voegen, dan heb ik goed nieuws! Tot 7 mei betaal je slechts 79,99 USD i.p.v. 99,99 USD én met kortingscode MTW15 geniet je nog 15% extra korting! Omgerekend komt de prijs zo op ongeveer 59 euro. En dat is geen geld voor deze geweldige software!

Heb je nog wat extra budget? Overweeg dan misschien eerder de Topaz Image Quality Bundle. Dit is een bundel met niet alleen Gigapixel AI, maar ook Denoise AI en Sharpen AI. Deze tools gaan respectievelijk onscherpte en ruis te lijf en zijn minstens even indrukwekkend als Gigapixel. De volledige bundel kost normaal 259.99 USD maar tot 7 mei slechts 149.99 USD en ook daar kan je kortingscode MTW15 gebruiken voor nog 15% extra korting. Warm aanbevolen!