Luminar AI Tip: Watermerken toevoegen

 
 

In mijn Luminar AI webinar van 13 mei bracht ik tien (nu ja, eigenlijk eerder vijftien) praktische tips voor Luminar AI. In één van die tips toon ik je hoe je in Luminar een watermerk kan toevoegen aan je foto’s en je kan deze tip onderaan deze blogpost herbekijken.

Ik heb veel vragen gekregen om het volledige webinar tegen een vergoeding beschikbaar te stellen en dat is bij deze vanaf nu mogelijk. Je kan de webinar-opname van 13 mei hier in huis halen, tijdelijk voor slechts €14.95 i.p.v. €24.95. Er is ook een bundel van dit webinar en mijn twee vorige Luminar AI webinars (samen goed voor ongeveer 5 uur Nederlandstalige Luminar AI tips, technieken en training), tijdelijk voor slechts €24.95 i.p.v. €44.85. Zelfs de Colruyt kan niet tippen aan deze prijs :-)

 
 
 
 

Liever mijn Luminar AI Webinar Bundel helemaal gratis?

Dat kan! Afgelopen weekend ging de Visual Storytelling Conference door: maar liefst 80 uur over de creatieve én zakelijke kant van fotografie en videografie. Ik gaf zelf twee sessies: eentje over flitsfotografie op locatie en eentje over Lightroom maar er waren ook tal van andere interessante sessies. Te veel om live te bekijken… maar daarom is er de VIP-pas!

Met de VIP-pas kan je het volledige programma nog 365 dagen herbekijken én ontvang je bovendien een licentie voor Luminar AI én Excire Foto. De VIP pas kost US$ 149 (da’s minder dan beide software-pakketten samen) én indien je hem koopt via deze link en je aankoopbewijs doormailt naar morethanwordsbooks-at-gmail-dot-com, dan stuur ik je als extra bonus de bundel van de drie Luminar AI webinar opnames ter waarde van €24.95.

De Visual Storytelling Conference

De VIP Pas geeft je 365 dagen toegang om alle lezingen te herbekijken. Bovendien ontvang je nog gratis een licentie voor de Excire Photo App én een licentie voor Luminar AI!

Tijdens het evenement zal je de mogelijkheid krijgen om te opteren voor een VIP-pas. Die optie is voor alle duidelijkheid volledig vrijblijvend en biedt je, behalve replay-links voor alle tutorials nog extra goodies waarover binnenkort meer!