Lezing Flitsfotografie op locatie

Morgen, zondag 16 mei, om 15 u onze tijd geef ik een (Engelstalige) lezing over flitsfotografie op locatie in het kader van de Visual Storytelling Conference. Je kan de lezing gratis bijwonen! Het enige wat je moet doen is je registreren via deze link. Hieronder vertel ik je kort wat je allemaal mag verwachten.

De VIP-Pas

Je kan met de gratis pas alles live bekijken, maar de beste deal doe je toch met de VIP-Pas. Die geeft je immers nadien nog een jaar lang toegang tot alle lezingen (ca. 80 uur in totaal). Bovendien zitten er ook twee software pakketten inbegrepen in de prijs van de VIP-pas: Luminar AI en Excire Foto.

De Visual Storytelling Conference

De voorverkoop eindigt in de nacht van zaterdag op zondag. Dan gaat de prijs omhoog naar US$ 149.

De VIP Pas geeft je 365 dagen toegang om alle lezingen te herbekijken. Bovendien ontvang je nog gratis een licentie voor de Excire Photo App én een licentie voor Luminar AI!

Tijdens het evenement zal je de mogelijkheid krijgen om te opteren voor een VIP-pas. Die optie is voor alle duidelijkheid volledig vrijblijvend en biedt je, behalve replay-links voor alle tutorials nog extra goodies waarover binnenkort meer!