Topaz Photo AI: de drie webinar-highlights

Vandaag eindigt de kortingsactie op Topaz Photo AI. Nog aan het twijfelen of deze software iets voor jou kan betekenen? Dan vind je hieronder nog even de drie - volgens mij - highlights van het webinar dat ik eerder deze week erover gaf.

Een onscherpe foto redden

Het zal je maar overkomen: je maakt een portretsessie, alles lijkt scherp op het LCD-schermpje, maar eens je de beelden importeert, blijken ze toch niet scherp te zijn. Kan Topaz Photo AI de boel redden? Bekijk het in deze webinar-highlight.

Een lage kwaliteitsfoto 4 x vergroten

In dit clipje vergroot ik een foto die werd opgeslagen in lage kwaliteit (10 op een schaal van 1 tot 100 in Photoshop) vier keer. Ik vergelijk het klassieke vergroten in Photoshop met Photoshop’s Neural Filter en met Photo AI. Het verschil is indrukwekkend.

Een hoge kwaliteitsfoto opblazen van 25 naar 100 megapixel

Dit was voor mij de sterkste demo van de mogelijheden van Photo AI. De test van deze foto ging als volgt: ik nam een 100 megapixel bestand van mijn GFX100 en verkleinde het in Photoshop tot 25 megapizel. Daarna vergrootte ik het terug op drie manieren: twee maal in Photoshop en éénmaal met Photo AI. De beste vergroting vergeleek ik vervolgens met het origineel… Hoe dat uitdraaide, zie je in deze highlight

Praktisch

In de video hieronder heb ik het nog even over de pricing en de licentie van Topaz Photo AI en vertel ik ook hoe je voor amper €40 extra zowel Photo AI als de drie individuele Topaz plug-ins in huis kan halen.

Interesse om Photo AI aan te schaffen? Dat kan via de links hieronder:

  • Topaz Photo AI is beschikbaar hier. Slechts US$159 i.p,v. US$199 tot 21 April

  • Topaz Denoise AI is beschikbaar hier.

  • Topaz Sharpen AI is beschikbaar hier.

  • Gigapixel AI is beschikbaar hier.

Heb je al bepaalde plug-ins? Log dan hier in op je account via deze link en je krijgt een speciale upgrade-prijs te zien.


Vergeet ook niet dat als je de Image Quality Bundle aanschaft voor net geen US$200, je dan een gratis licentie ontvangt van Photo AI.