Carl in Communistan, deel 3

Op 9 en 11 mei heb ik niemand minder dan Magnum fotograaf Carl De Keyzer te gast voor CCCP, een tweedelige, live online lezing over de vijf reportages en boeken die hij gemaakt heeft in communistische landen. Het beloven twee avonden te worden vol top-fotografie, interessante tips en leuke anekdotes. Om je een idee te geven van wat je mag verwachten, licht Carl al een tip van de sluier op. In deze video zie en hoor je hem vertellen over zijn derde ‘communistische’ boek: Zona.

(Je hoeft niet live te kijken, je kan de lezing nog een jaar lang online (her-)bekijken!

Tijdens deze tweedelige CCCP lezing toont en becommentarieert Carl De Keyzer op zijn onnavolgbare manier foto’s uit zijn vijf fotoboeken. De tweedelige CCCP-lezing staat dus garant voor een paar uur top fotomateriaal en bijhorende verhalen, tips en anekdotes van een van de beste documentaire fotografen van de lage landen.

Schrijf je nu in aan het Early Bird tarief van €29.95 voor beide delen. Kan je live niet kijken? Da’s geen probleem, want elke deelnemer ontvangt ook een replay-link die 1 jaar geldig is. Inschrijven kan via de link hieronder. Heb je ‘God gezien door De Keyzer’ twee jaar geleden gemist, dan kan je die tijdens de checkout ook, met een mooie korting, aan je winkelwagentje toevoegen. Zo heb je al iets om te bekijken in afwachting van 9 en 11 mei!