Lightroom 6/CC Ontmaskerd is hét Nederlandstalige standaardwerk voor Lightroom 6/CC. 

Lightroom 6/CC Ontmaskerd bevat meer dan 450 bladzijden Lightroom tips en advies. Als beginnende gebruiker krijg je optimaal advies over hoe je Lightroom best instelt in functie van jouw specifieke gebruik (werk je met één of twee computers, ...) maar ook gevorderde gebruikers komen met de talloze cases ruimschoots aan hun trekken. In het boek vind je bovendien 49 cases en pro-cases die specifieke aspecten meer in detail behandelen. Wie zijn boek (gratis) registreert, ontvangt nog een PDF-bijlage met nog eens 21 cases! Het boek is zowel als eBook, gedrukt boek als als voordelig combi-pakket beschikbaar. Hieronder lees je meer over de bestel-opties.

Optie 1: Het gedrukte boek

Het gedrukte boek is vanaf nu verkrijgbaar voor 39,95 € inclusief verpakkings- en verzendingskosten naar België of Nederland. Betalen kan met Credit Card. Wil je nu al aan de slag? Voor amper 7 € extra kan je de PDF eBook versie (waarde 24,95 €) al meteen downloaden. Kies dan voor optie 2 hieronder.

 
 

Opmerking: via bovenstaande optie kan je (enkel) betalen met Visa of Mastercard. Wil je het gedrukte boek aanschaffen vooraf overschrijven, stuur dan een mailtje via deze link


Optie 2: gedrukte boek + PDF eBook PROMO bundel

Voor slechts 7 € extra krijg je bovenop het gedrukte boek uiterlijk de dag na je bestelling al een download-link voor de PDF eBook-versie. Die kost normaal 24.95 €, een korting dus van meer dan 70 procent! Zo kan je in afwachting dat het gedrukte boek in je brievenbus valt, al meteen aan de slag met de eBook versie. En ook later is de eBook versie een handig digitaal naslagwerk, waar je snel dingen in kan opzoeken of op je iPad met je mee kan nemen. Meer dan 80 procent van de kopers van het boek maken gebruik van deze promo-bundel.

 
 

Opmerking: via bovenstaande optie kan je (enkel) betalen met Visa of Mastercard. Wil je het gedrukte boek aanschaffen vooraf overschrijven, stuur dan een mailtje via deze link


Optie 3: Enkel PDF eBook: 24,95 €

Wil je voluit digitaal gaan, kies dan voor Lightroom 6/CC Ontmaskerd als PDF eBook. De prijs is 24,95 € en beveiligd bestellen kan hier. De handigste betalingsmogelijkheden zijn kredietkaart, Paypal of iDeal. Heb je geen van die drie, dan kan je betalen via Sofort Banking (een alternatief voor Bancontact/Mister Cash) of een overschrijving vooraf.


Inhoud

Hieronder vind je de inhoudstafel en een paar voorbeeld-pagina's:

Wat lezers ervan vinden:

Lightroom 6/CC ontmaskerd blijft op de Nederlandstalige markt hét standaardwerk dat iedere fotograaf en Lightroomgebruiker in huis moet halen.
— Serge V. C.
Ik heb net door het e-book gebladerd. Versie 5 was al fantastisch maar versie 6 is zelfs nog beter! Een echte aanrader.
— Joeri P.
Het boek ziet er zoals gewoonlijk weer top uit :-)
— Klaus D. P.
Een schitterend boek, vol informatie. Het beste boek voor de wat meer ingewijde LR-werker!
— Arjan L.
Je boek kan ik iedereen aanraden: über-compleet!
— Gert K.
Dit is zonder twijfel het beste (lees: praktisch) Nederlandstalig boek over Lightroom.
— Roland B.
Lightroom 6/CC Ontmaskerd boek net ontvangen. Ziet er weer bijzonder mooi en compleet uit. Een aanrader.
— Dirk L.
Vandaag het boek lightroom 6 ontmaskerd ontvangen met de post, super blij met dit handig boek. Eerst opzoeken in de pdf en nu met het boek naast mij stap voor stap zaken uitproberen.
— Steven L.