Luminar AI Tips & Tricks

Luminar AI Tips & Tricks-low.gif

Gisteren organiseerden de mensen van Skylum een ​​marathon-livestream over Luminar AI. Een aantal gasten, met bekende namen als Scott Kelby, hadden elk een half uur om enkele van hun favoriete Luminar AI-tips, trucs en ideeën te delen. Mijn slot was iets korter omdat ik de eerste tien minuten op de verkeerde virtuele deur aan het bonken was, maar als je me kent, weet je dat ik mijn demo's zo snel doorloop dat ik dat helemaal ingehaald heb ;-)

Dus als je geïnteresseerd bent, vind je hieronder mijn ‘20 minutes of fame’. Voor degenen onder jullie die misschien moeite hebben met mijn Engelse accent - of voor degenen onder jullie die dit stiekem bekijken wanneer je eigenlijk zou moeten werken ;-) - heb ik Nederlandstalige en Engelstalige ondertitels toegevoegd. Klik gewoon op het CC-pictogram in de speler. De volledige stream zou een van de komende dagen overigens op het YouTube-kanaal van Skylum moeten staan.

Interesse om Luminar AI te kopen? Dan heb ik goed nieuws voor je: als je de onderstaande link gebruikt en de couponcode MORETHANWORDS invoert tijdens het afrekenen, krijg je 10 € korting en ondersteun je me ook om dit soort gratis content te blijven maken. Luminar AI werkt zowel als een zelfstandige applicatie als als een Lightroom Classic- en Photoshop-plug-in. De app werkt op Mac en Windows en je hebt een 30 dagen geld-terug-garantie.