Luminar AI tip + Luminar AI webinar op vrijdag 15 oktober

Met alle aandacht voor de nieuwe, op AI gebaseerde maskers in Lightroom Classic zouden we bijna vergeten dat Luminar AI al langer gebruik maakt van AI-maskers. Door wat out-of-the-box te denken kan je die zelfs gebruiken voor dingen waar ze eigenlijk niet voor bedoeld zijn. In deze korte video toon ik je hoe je het Portrait Bokeh AI gereedschap kan gebruiken om een achtergrond donkerder te maken, zodat je onderwerp er meer uit komt, maar… zonder dat je de achtergrond ook vervaagt (want dat wil je niet altijd).

Meer Luminar AI? Schrijf je dan in voor het tweede gratis webinar van de Weergaloze Webinar Week, waarin ik aan de hand van een aantal voor-en-na’s een flink blik Luminar AI tips & tricks open trek.

Als je in de vorige paragraaf dacht ‘Het TWEEDE gratis webinar, is er dan ook een EERSTE?’, dan heb je wellicht de blogpost of de nieuwsbrief van gisteren gemist. Daar kondigde ik namelijk mijn eerste gratis webinar in het kader van de Weergaloze Webinar Week aan. Het heet '5 Tips voor Lightroom Classic's Bibliotheekmodule' en gaat door nu donderdag 14 oktober om 20 u. Je kan er nog bij. Inschrijven kan via de knop hieronder.

Nog meer training?

Schrijf je dan in voor de Mega Masker Masterclass, een tweedelige live online avondcursus op 8 en 10 november die je alles leert over de nieuwe maskergereedschappen die we tegen dan in Lightroom Classic mogen verwachten.