En de winnende cover is...

Gratis webinar ‘10 tips voor flitsende foto’s op locatie’. Woensdag 18 september, 20 u

Het verschil tussen de foto links en de foto rechts is één reportageflitser en een flitsparapluutje!

Het verschil tussen de foto links en de foto rechts is één reportageflitser en een flitsparapluutje!


Begin augustus, toen we allemaal nog collectief kreunden onder de hitte, vroeg ik mijn nieuwsbrief-abonnees om mee de cover te helpen kiezen voor de tweede editie van mijn uitverkochte boek ‘Flash! Flitsfotografie op locatie’. Dat hebben jullie met meer dan zeshonderd inzendingen massaal gedaan, waarvoor mijn dank!

Dit waren de covers waaruit kon gekozen worden.

Flash Cover.png

En de winnende cover is…

Uit de inzendingen tekende zich deze winnende cover duidelijk af: meeste stemmen voor eerste keuze, meeste stemmen voor tweede keuze en minste stemmen voor ‘die cover moet het zeker niet worden’. Met andere woorden: mochten de Belgen even eenduidig gestemd hebben tijdens de laatste verkiezingen, dan zaten we nu niet nog steeds zonder regering :-)

 
FLASH_covers_Page_01.png
 

Proficiat aan Stefan De Feyter, Wessel Septer en Ed van der Hilst: jullie winnen een exemplaar van het boek - het wordt begin oktober opgestuurd!

Bestel het boek nu en krijg tijdelijk het ebook er gratis bij. Levering vanaf 5 oktober!

De boeken zijn momenteel in transport van de drukker en zullen volop leverbaar zijn vanaf 5 oktober. Je kan nu al je exemplaar bestellen en dan ben je bij de eerste aan wie het uitgeleverd wordt. Ondanks dat het boek maar liefst 20 pagina’s dikker geworden, kost het nog steeds € 32.95 inclusief verzending naar België en Nederland. Vroege vogels krijgen er bovendien het ebook ter waarde van € 24.95 gratis bij! Bestellen kan met de PURCHASE knop hieronder!

 
Flash! Flitsfotografie op locatie - 2e ed. TIJDELIJK MET GRATIS EBOOK
Sale Price:€32.95 Original Price:€57.90
Quantity:
Add To Cart
 

Betalen kan via Creditcard via een beveiligde verbinding. Geen creditcard? Binnenkort zal je ook kunnen betalen met andere betaalmiddelen zoals Bancontact en iDeal.

De boeken zijn dus onderweg, maar… ik heb nu al een beperkt aantal exemplaren in mijn bezit en die zullen in exclusieve avant-première te verkrijgen zijn op de Photo Inspiration Day nu zondag 15 september aanstaande! De Photo Inspiration Day is een evenement van BelgiumDigital en mijn lijfblad Shoot met tal van lezingen van grote namen zoals ondermeer Carl De Keyzer en Lieve Blancquaert en er zijn ook demo’s en workshops. Zelf geef ik een lezing ‘Wie van de drie’ over Capture One, Lightroom Classic en Luminar en de rest van de tijd vind je me in de Godox studio, waar ik flitsdemo’s geef met de enige echte Major TC Theodoricus. Meer informatie en tickets voor de Photo Inspiration Day vind je op deze link. Ook Willem Wernsen is er met een lezing dus het is echt de moeite om af te komen!

FLash Cover Books.png