5DayDeal 2018: kennismaking met Luminar 2018

De 5DayDeal eindigt onherroepelijk in…

Het feit dat je Luminar 2018 erbij krijgt maakt de 5DayDeal van dit jaar een absolute no-brainer!
— Yours truly :-)

De 5DayDeal is een bundel van resources voor fotografen: tutorial videos, Lightroom presets, Photoshop handelingen, … noem maar op. De totale download omvat maar liefst 50 gigabyte. Alles apart zou je meer dan $2500 betalen maar nu kan je - tijdelijk - de bundel kopen voor slechts $89. In de blog post van gisteren bekeek ik mijn favoriete tutorials uit de bundle. Maar dit jaar hebben de 5DayDeal organisatoren zichzelf overtroffen door ook een licentie voor Luminar 2018 toe te voegen. Luminar is een plug-in voor Lightroom en Photoshop die ook als standalone applicatie kan werken. Mijn oorspronkelijke plan was om je in drie minuten een overzichtje te bezorgen van wat Luminar is maar je kent mij: ik doe ‘kort’ niet zo goed :-) Dus werd het een mini-cursusje van een half uur: je zal merken dat Luminar heel wat in zijn mars heeft en een mooie aanvulling (en tot op zekere hoogte zelfs een alternatief) voor Lightroom en Photoshop kan vormen.

In tegenstelling tot sommige andere bundels, is deze versie van Luminar 2018 exact dezelfde als degene die je rechtstreeks op de site van Skylum (makers van Luminar) kan kopen voor $69. Maar je zou wel gek moeten zijn om dat te doen, want voor slechts $20 extra heb je het pakket in het kader van de volledige 5DdayDeal bundel, inclusief 60 uur video-tutorials, honderden Lightroom presets en meer dan 10 ebooks. Luminar werkt zowel op Mac als Windows.

Bij de 5DayDeal bundel krijg je ook een licentie op Luminar 2018, een interessante plug-in voor Lightroom en Photoshop die sommigen zelfs als alternatief voor deze programma’s gebruiken. Luminar 2018 alleen al kost normaal €69. In de volgende blogpo…

Bij de 5DayDeal bundel krijg je ook een licentie op Luminar 2018, een interessante plug-in voor Lightroom en Photoshop die sommigen zelfs als alternatief voor deze programma’s gebruiken. Luminar 2018 alleen al kost normaal €69. In de volgende blogpost krijg je een exclusieve video waarin ik wat dieper inga op de mogelijkheden van dit pakket! Tot 16 oktober zit Luminar inbegrepen in de 5DayDeal bundel! Klik hier voor meer info.

*: + BTW voor Europeanen. Indien je een geldig BTW-nummer hebt, kan je dat ingeven tijdens het betalen en kan je BTW-vrij aankopen.

** Je ontvangt je bonus-textures in de week volgend op 15 November.