Kies je cover, Lightroom-lover

Het begint een traditie te worden dat de lezers van mijn Lightroom-boek de cover mee kunnen kiezen. Het boek heeft wat op zich laten wachten, maar ik beloof je dat je geduld beloond zal worden: het is compleet bijgewerkt en bevat nu nog meer van die handige tips & tricks en praktische cases die je van de vorige versies misschien al kent. Het boek zal ongeveer 400 pagina's dik zijn (al is een eBook natuurlijk altijd even slank) en er is bovendien een bijlage met 20 bonus-cases. 

Nu de opmaak van Lightroom 6/CC ontmaskerd (eindelijk) zo goed als klaar is, zou ik graag weten welke van de zes onderstaande cover-ontwerpen jullie het beste vinden. Onder de stemmers worden 3 eBooks van Lightroom 6 Ontmaskerd verloot.

Je kan het PDF eBook ook nog steeds voor-bestellen voor 20€ in plaats van 25€: gebruik kortingscode PRELAUNCH bij het betalen. Blijk je er achteraf eentje gewonnen te hebben, dan krijg je je geld gewoon terug :-) Ik verwacht dat het eBook tweede helft van december helemaal klaar zal zijn.

Heb je liever de gedrukte versie, hou dan de blog en de nieuwsbrief (waarop je je in de rechterkolom kan abonneren) in het oog: die zal waarschijnlijk voor tweede helft januari zijn. De prijs daarvan zal vermoedelijk 39,90€ bedragen.

Om te stemmen laat je gewoon het nummer van de cover die je voorkeur wegdraagt na in de commentaren bij deze post. Klik op de miniaturen om ze groter te zien. In de finale versie van de cover zal het woord 'ontmaskerd' ook wat vetter komen te staan, omdat het nu moeilijk leesbaar is... Ik zoek de cover die een goeie mix is tussen mooi en commercieel... En dan nu... stemmen maar!