CreativeProfilesMockup100kbfinal.png

Hallo en bedankt om de aankoop-procedure van Piet's Creative Profiles Pack te willen testen.

Ik wil twee webshops met elkaar vergelijken: Gumroad en Fastspring. Belangrijk daarbij is dat je let op hoe gebruiksvriendelijk beide checkout-systemen zijn. Met andere woorden: waar zou je als 'gewone' klant eerder geneigd zijn om te kopen en bij wie zou je het eerder opgeven.

Om dat te doen heb ik twee keer dezelfde pagina gemaakt. De pagina's zijn identiek, behalve de 'Koop nu' knoppen die er op staan. In deze pagina leiden die knoppen naar de Gumroad Checkout, op deze pagina leiden ze naar de Fastspring Checkout. Je zal ook merken dat er een verschil is in hoe die checkouts gaan (bij de ene naar een aparte pagina, bij de andere naar een pop-up pagina die zweeft boven de pagina die je aan het bekijken bent).

Gebruik in beide gevallen kortingscode save88 tijdens de checkout om maar 12 procent van de prijs te betalen.

Mag ik je vragen om de verkoopspagina na te lezen (hoeft slechts 1 keer grondig, want het is in beide gevallen dezelfde) en daarna op elk van beide pagina's de Koop-nu link uit te proberen. Met andere woorden, je gaat twee keer hetzelfde product aankopen maar via een verschillende provider. Door de kortingscode van 88 procent komt dat op hetzelfde neer als dat je het product één keer zou kopen met 75 procent korting :-)

Daarna mag je terug naar deze pagina komen en deze vragenlijst invullen.

Alvast bedankt!

Indien mogelijk had ik je feedback graag tegen zondagavond!

Groetjes,

Piet

Name *
Name
Welke checkout-ervaring vond je de beste? Fastspring of Gumroad? *
Ik weet niet of je het gemerkt hebt, maar FastSpring aanvaardt nog andere betalingsmanieren dan Paypal en Kredietkaart. Hoe belangrijk is het voor jou dat er nog iets anders aanvaard kan worden? *
Op welk toestel heb je de checkout gedaan?
Stel dat je geen kortingscode had gehad, wat zou je dan een faire prijs (inclusief BTW) vinden voor dit Profiles Pack? *