3 Geweldige tablet-display deals van XPPen

Er lopen bij XPPen op dit moment een aantal geweldige kortingen op pen-displays. Dat zijn grafische tablets met een ingebouwd scherm. Deze acties zijn geldig vanaf nu tot 29 mei.

Artist 16 2nd Gen

 
 

Dit is de meest recente pen display van XPPen. Deze pen display wordt gekenmerkt door een ongelooflijke prijs/kwaliteitsverhouding: voor minder dan de prijs waar je elders een gewone tablet zonder scherm vindt, haal je hier een 16 inch pen display in huis. Maar er is nog meer: met code PIETND2022 kan deze pen display de jouwe worden voor minder dan €300: €289.99 om precies te zijn! Wil je er meer over weten? Schrijf je dan in voor het gratis webinar op 23 mei. Onder de live kijkers mag ik er zelfs eentje verloten!

Artist 22R Pro: van 699.99 naar 479.99

 
 

Dit is de pen display die ik zelf al een meer dan een jaar gebruik en die je in mijn webinars ziet. Het is, zeker aan deze prijs, een uitermatig prijsgunstige pen-display met een aangenaam werkoppervlak. Het display heeft maar liefst 20 programmeerbare knoppen én twee draairingen. De schermresolutie is full-hd (1920 x 1080) wat misschien weinig lijkt maar voor mijzelf alvast voldoende is. Ik hou niet zo van kleine menu’s… Heb je liever wat meer resolutie, dan is de volgende misschien iets voor je… Mooi detail is ook dat de stand inbegrepen is, en heel plezierig werkt.

Artist 24 Pro

 
 

In termen van absolute besparing spant deze de kroon: met bijna 300 euro korting haal je een 24 inch pen display in huis met een 2QHD resolutie (2560 x 1440). Heb je de ruimte op je bureau, dan is deze voor het relatief kleine prijsverschil met de Artist 22R Pro zeker het overwegen waard! Ook hier heb je 20 sneltoetsen en 2 draairingen en ook hier is de stand inbegrepen.

3. Artist Pro 16: van 499.99 naar 449.99

 
 

Wat minder plaats? Ik zou je toch adviseren om niet lager dan 15.6 à 16 inch te gaan. En dat brengt ons bij de laatstse twee opties, waaronder de Artist Pro 16. Dit is een van de meest recente tablets van XP-Pen. Een super-dun, elegant tablet met een dubbele touch ring en genoeg functieknoppen. Het gelamineerde scherm is fijn om mee te werken.

4. Artist 15.6 Pro: van 439.99 naar 299.99

 
 

Voor de prijs waar je bij sommige andere merken nog geen gewoon tablet zonder scherm koopt, biedt XP-Pen deze 15.6 Pro aan. Wanneer je een budgetvriendelijk grafisch tablet zoekt met een scherm, dan is deze pen-display moeilijk te kloppen qua prijs-kwaliteitsverhouding. In de video hieronder kan je hem even aan het werk zien (de actie-info in de video is verouderd, maar de verdere uitleg natuurlijk niet).

BELANGRIJK: Deze acties zijn ENKEL geldig op de Franse webshop van XP-Pen. Deze levert zowel naar België als naar Nederland (je moet alleen even het Franse bestelformulier er voor over hebben maar zo ingewikkeld is dat niet. Desnoods kan Google Translate je ongetwijfeld helpen. Standaard zie je Credit Card en PayPal, maar je kan ook betalen met iDeal of Bancontact. Kies ‘Choississez un Autre Paiement’ en naargelang het land vanwaar je bestelt zal je iDeal of Bancontact zien verschijnen als betalingsopties.

Hieronder zie je nog twee review-video’s van me: eentje over de Artist 22R Pro en eentje over de 15.6 Pro. De eerste is in het Engels, maar door op het CC icoontje te klikken kan je Nederlandse ondertitels kiezen.