Registreer je gratis voor de Visual Storytelling Conference

Als je geïnteresseerd bent in het vertellen van visuele verhalen door middel van fotografie of videografie, dan is de online Visual Storytelling Conference dé place to be van 14 mei tot 17 mei.

Het belangrijkste onderdeel van de Visual Storytelling Conference is een live 'virtual summit' die doorgaat van zaterdag 15 tot en met maandag 17 mei. Er zijn keynotes van National Geographic-fotograaf Mike Libecki en internationaal erkend landschapsfotograaf Elia Locardi. Verder zijn er gedurende de drie dagen telkens twee parallelle 'tracks' waar je kan kiezen uit verschillende één-uur trainingen rond de creatieve, praktische en zelfs business-kant van fotografie, videografie en beeldbewerking.

De hele driedaagse is live gratis te volgen (je registreert je simpelweg via deze link). Daar vind je ook het volledige programma- en spreker-overzicht.

Ik ben fier als de spreekwoordelijke gieter dat ik ook gevraagd ben om twee trainingen te verzorgen: eentje over flitsfotografie en eentje over lokale aanpassingen in Lightroom.

Tijdens het evenement zal je de mogelijkheid krijgen om te opteren voor een VIP-pas. Die optie is voor alle duidelijkheid volledig vrijblijvend en biedt je, behalve replay-links voor alle tutorials nog extra goodies waarover binnenkort meer!