Een foto 36 keer vergroten met Topaz Photo AI

Meer pixels is altijd handiger. Je kan meer croppen in je foto of je kan je foto groter afdrukken. Maar… moet je daarom per sé een nieuwe camera kopen? In deze test pluk ik een lage resolutie schermafdruk van een foto van mijn eigen website en vergroot ik die 6 keer in de hoogte en 6 keer in de breedte, dus 36 keer in oppervlakte. Ik vergelijk daarvoor twee Photoshop-methodes met de beeldvergrotingsfunctie van de nieuwe Topaz Photo AI. Het resultaat is op zijn zachtst gezegd verbluffend!

Photo AI kopen?

Photo AI tot 7 oktober voor slechts US$159.99 ipv US$199.99 + Bespaar 15% extra met kortingscode GETPHOTOAI

> Gebruik deze link

Ben je een bestaande Topaz-klant? Log dan in in je account via deze link en je zal zien of je in aanmerking komt voor een korting op Topaz Photo AI of zelfs een gratis versie indien je de Image Quality Bundle hebt én een nog geldige upgrade-licentie.

BELANGRIJKE UPDATE: Ik ontving net bevestiging dat wie de Image Quality Bundle (zie hieronder) koopt, ook recht heeft op Topaz Photo AI. Op dit moment is, rekening houdende met de korting op Photo AI, het prijsverschil tussen de Image Quality Bundle (en dus daarbij gratis Photo AI) of enkel Photo AI ongeveer US$64.

Liever één van de individuele Topaz plug-ins of de Image Quality Bundle?

Klik hier voor Sharpen AI, hier voor Denoise AI en hier voor Gigapixel AI. De Image Quality Bundle van de drie hoger genoemde plug-ins vind je hier (scroll verder naar Image Quality Bundle). Bij aankoop van de Image Quality Bundle ontvang je Photo AI gratis!