Tips & Deals Week, deel 7: Hoe maak je goede presets + bespaar 50 procent op al mijn presets en creative profiles

Tot vanavond, 23u59…
… bespaar 50% op mijn Lightroom Preset Packs en Creative Profile packs

Bespaar 50 procent op deze preset & profiles packs:

Creative Profiles werken enkel in Lightroom Classic CC, de nieuwe, cloud-based Lightroom en Photoshop CC
Heb je een BTW-nummer? Dan kan je BTW-vrij bestellen: Klik op ‘Enter VAT ID’ in de Payment afdeling rechts in het checkout-venster.

Vandaag is de laatste aflevering van Tips & Deals. Aandachtige blog-lezers weten dat er slechts één categorie van tools die ik op deze website aanbied, nog niet aan bod gekomen is… en het is nochtans mijn meest populaire: Lightroom Presets & Creative Profiles. Daarom vandaag onderaan deze blogpost een tip over waar je op moet letten als je zelf presets maakt en… 50% korting op mijn drie preset & Creative Profiles packs!

  1. Piet’s Power Preset Pack: 40 presets voor Lightroom, Photoshop en Camera Raw

 
 

Piet’s Power Preset Pack werkt met Lightroom Classic CC, Lightroom 5 en 6 en met Photoshop CC. De video hieronder toont je wat je met één klik op de knop kan bereiken.

Nog een aanrader overigens: indien je veel met Lightroom Presets werkt, moet je beslist de plug-in The Fader in huis halen. Deze plug-in laat je namelijk toe om het effect van een Lightroom preset (of om het even welke bewerking) te gaan faden ten opzichte van je uitgangspunt. Deze plug-in kost 15 USD + BTW, maar met code MTW20 bespaar je 20%. Hier kan je de plug-in aankopen en hier vind je een Engelstalige blogpost met meer info over deze handige plug-in.

2. Piet’s Creative Profiles Starter Pack: 10 Creatieve Profielen

 
 

Dit zijn de Creative Profiles die ik zelf dag in, dag uit gebruik bij de bewerking van mijn eigen beelden. Dit pack bestaat uit 6 color en 4 black & white Creative Profiles. Om dit pack te kunnen gebruiken heb je Lightroom Classic, de nieuwe Cloud versie van Lightroom of Photoshop CC nodig (het pakket werkt niet met Lightroom 5 of 6).

3. Creative Black & White Street Profiles

 
 

Een set van 10 Zwart-Wit Profielen. Speciaal gecreëerd voor straatfotografie, maar ze doen het ook prima met reisfoto’s. In de video hieronder zie je hoe eenvoudig het werkt. Lightroom Classic, (de nieuwe cloud-based) Lightroom en Photoshop CC only.

Extra besparen? Koop de Presets & Profiles Bundle en bespaar 60%

Wil je zelf presets gaan maken? In deze video help ik je op weg.