Herbekijk mijn Squarespace kennismakingswebinar

Op 12 januari gaf ik een drukbezocht webinar over het website-platform waarop deze en mijn andere websites gebouwd zijn: Squarespace. In dit webinar, waarvan je hieronder de opname – tijdelijk – kan herbekijken, ga ik dieper in op de mogelijkheden (en de beperkingen) van Squarespace en waarom ik zelf dit platform indertijd gekozen heb. Heb je als fotograaf interesse om op een relatief eenvoudige en betaalbare manier zelf een strak ogende, mobile-friendly website te bouwen zonder kennis van CSS of HTML, dan is Squarespace beslist een goede keuze. Tot 14 januari is er overigens een speciale actie waarbij je 20% korting krijgt op je eerste jaarabonnement. Gebruik daarvoor deze link en code JANSITE20A. Onder de video vind je nog eens de verschillende links waarover sprake in het webinar.

UPDATE: de 20% kortingscode waarvan sprake tijdens het webinar is niet langer geldig, maar met dezelfde link en code PARTNER10 kan je nog altijd 10% besparen op je eerste betaling.

Klaar om te starten? In de video hiernaast leg ik je uit hoe je een account begint en hoe je je kortingscode kan verzilveren.


Hieronder vind je alle links waar ik het in het webinar over had:

>> Zelf een Squarespace website bouwen? Gebruik deze link en stuur je orderbevestiging door naar info-apestaartje-morethanwords-puntje-be en je ontvangt van mij de opname van het webinar.

>> Inschrijven voor het pro-webinar ‘5 Essentiële Photoshop technieken die iedere fotograaf moét kennen’? Dat kan hier. Tot 31/01 betaal je slechts €14.95 i.p.v.€24.95. Je ontvangt ook een opname om het webinar opnieuw te bekijken.

>> Op zoek naar inspiratie voor je portretfoto’s? Schrijf je dan hier in voor de tweedelige live online lezing met Damien Lovegrove op 26 en 28 januari. Ook hier is een opname inbegrepen. Tot 21 januari geniet je 40% korting.

>> Vond je de info in dit gratis webinar zo interessant dat je mij op een trappistje wilt trakteren? Dat kan via deze link. Proost alvast!