Plan je Social Media posts met POSTOPLAN

Ken je dat? Je wil een een post op Instagram doen of een bericht op je Facebook Business pagina plaatsen en wat in principe een klusje van vijf minuten is, duurt plots twee uur… Want, voor je er erg in hebt, heb je natuurlijk alle status-updates van al je vrienden gelezen. En uiteraard is het de volgende keer weer van dattum…

Social Media Planning software to the rescue

Zou het niet handiger zijn dat je je Social Media posts kan inplannen op voorhand? Aan het begin van de week of maand een uurtje vrijmaken om zonder afleiding alles te schedulen. En, zou het niet praktisch zijn indien je desgewenst hetzelfde bericht op twee, drie of vier kanalen tegelijk zou kunnen laten verschijnen?

Er bestaan ondertussen massa’s toepassingen daarvoor: Later, Hootsuite, Planoly, … Het zijn maar een paar van de internetbedrijfjes die je hiermee kunnen helpen. Het nadeel van al die opties is dat ze quasi allemaal abonnements-software zijn én behoorlijk duur: van 12,50 tot meer dan 50 dollar… per maand! In vergelijking daarmee kost je Adobe Lightroom & Photoshop abonnement een schijntje.

POSTOPLAN: een lifetime deal voor slechts 39 dollar

Vorige week kreeg ik echter een deal in mijn mailbox die ik niet alleen interessant genoeg vond om zelf op in te tekenen, maar ook om mijn blog-lezers op attent te maken. POSTOPLAN is een tool waarmee je vanop je laptop of desktop je social media posts maanden op voorhand kan inplannen. POSTOPLAN is sowieso al goedkoper dan de meeste andere tools maar de deal die me overstag deed gaan, was nog interessanter: die geeft namelijk levenslang toegang tot de diensten van POSTOPLAN voor slechts $39. In de video hieronder geef ik je een demo van hoe eenvoudig POSTOPLAN werkt en leg ik je uit hoe je zelf dezelfde deal kan scoren. Korte samenvatting: klik op de paarse knop onder de video ;-)

Interface ook in het Nederlands

Lezeres Jeannette merkte op dat je de interface zelfs in het Nederlands kan instellen, zoals ik in de schermafdruk hieronder eventjes gedaan heb. Bedankt Jeannette voor de tip!

Nederlands.png


Hoe kan dit zo goedkoop, vraag je je misschien af? Ik denk dat jonge internetbedrijfjes zoals POSTOPLAN op deze manier op korte termijn een hoop nieuwe abonnees proberen binnen te halen om hun klantenbasis te vergroten en vers kapitaal binnen te halen om de ontwikkeling van nieuwe features te garanderen. Deze deal geeft ook toegang tot die nieuwe features. Het grootste nadeel dat ik zie is hetzelfde als bij om het even welk ander (internet-)bedrijf waar je een dienst koopt: dat het ooit failliet gaat. In dat geval ben je je 39 dollar kwijt. Maar, in het beste geval spaar je jaren geld en vooral tijd uit doordat je jouw Social Media posts in bulk kan aanmaken en inplannen. Tijd die je kan spenderen om nog eens echt af te spreken met vrienden, in plaats van hun status-updates te lezen terwijl je eigenlijk social media posts zou moeten inplannen :-)

60 dagen geld terug garantie

Tenslotte nog dit: door te kopen via de Appsumo-link hierboven in plaats van rechstreeks bij POSTOPLAN zelf, geniet je niet alleen een veel betere prijs, maar je krijgt ook nog eens een ‘no questions asked’ money-back guarantee van 60 dagen.

 

DISCLAIMER: Deze blogpost bevat affiliate links. MoreThanWords BV / Piet Van den Eynde ontvangt een vergoeding wanneer je de links op deze pagina gebruikt. Deze vergoeding wordt door de aanbieder van het product betaald. Het kost jou dus niets extra. Integendeel, indien je rechtstreeks bij het bedrijf zou bestellen zou je duurder af zijn. Deze vergoeding laat mij toe om de vele gratis tips, tutorials en webinars op deze website te produceren en uit te zenden. Van harte dank daarvoor! Ik heb voor mijn eigen abonnement op POSTOPLAN dat je in de video ziet zelf ook US$39 betaald.