Wat is er nieuw in Topaz Photo AI 2.4?

Gisteren hield ik een drukbezocht webinar over de nieuwigheden in Topaz Photo AI 2.4. Photo AI is een fotobewerkingsprogramma dat gebruik maakt van AI om je foto’s op drie vlakken te verbeteren:

  1. Ruisonderdrukking

  2. Verscherping (niet alleen van lens-onscherpte, maar ook bewegingsonscherpte)

  3. Beeldvergroting

Versie 2.4 voegt heel wat mogelijkheden aan de workflow toe. Zo kan je nu in ‘lagen’ werken en verschillende delen van je foto verschillende correcties meegeven. Wil je enkel de ruis in de achtergrond verwijderen? Dat kan! Wil je op een deel van je foto een ander verscherpingsalgoritme toepassen dan op de rest? Check! Wil je de ogen in een portret extra verscherpen? Check! Hieronder vind je de opname van het webinar van 11 maart.

Photo AI 2.4 kost US$199 voor nieuwe klanten. Het is koopsoftware, geen abonnementssoftware! Je krijgt ook 1 jaar gratis updates en upgrades. Voor wie Photo AI kocht in het afgelopen jaar, is deze update dus gratis.

Kocht je het meer dan 1 jaar geleden? Dan kan je inloggen in je account via deze link, en je update-licentie met een jaar verlengen (dat kost een pak minder dan een nieuwe versie).

Al ingeschreven voor de Photography Virtual Summit?

In de pauze van mijn webinar had ik het over de Photography Virtual Summit. Wil je nog meer Photoshop- en Lightroom tips van sommige van de beste trainers ter wereld? Zet dan 13 en 14 maart in je agenda want dan gaat de Photography Virtual Summit door: 2 dagen boordevol fotografie-, Lightroom en Photoshop training. Op 13 en 14 maart worden in tien cursussen van één uur gestreamd en je kan die GRATIS bekijken. Het enige wat je moet doen is je hier registreren voor een gratis pass.

Bespaar 50% op de VIP-pass

Wil je, zoals ik, graag later de video’s nog eens kunnen bekijken, opteer dan voor de VIP-pass. Tot en met 12 maart kost die slechts US$47 en behalve levenslange toegang tot de cursussen ontvang je ook nog extra onuitgegeven bonus-video’s, presets en meer van dat fraais. Interesse? Scan de QR-code of klik deze link en kies de VIP-pass.