Kies je cover, flash-lover!

De herwerking van mijn boek over flitsfotografie bleek een veel grotere klus dan oorspronkelijk gedacht maar het is eindelijk zo goed als klaar. Het boek wordt dubbel zo dik als zijn voorganger en naar mijn bescheiden mening ook dubbel zo goed! Er moet nog één belangrijk onderdeel afgewerkt worden: de cover. Naar goede gewoonte wil ik de lezers van mijn blog om input vragen. Hieronder vind je 6 ideeën voor coverfoto's. Geef in het formulier hieronder je keuze van je top-3 door.  

UPDATE: Gelieve niet langer de Comments te gebruiken maar het formulier (anders wordt het boek nog een maand vertraagd door het telwerk :-) Heb je al in de comments geantwoord, dan hoef je het formulier niet opnieuw in te vullen.

Je mag in het veld opmerkingen gerust ook je keuze verantwoorden of zeggen waarom je een bepaalde foto zeker niét zou nemen, maar dat hoeft niet. Ik ben op zoek naar de sterkste cover, de meest sprekende die het best aansluit bij de inhoud van het boek. Dat hoeft niet noodzakelijk de mooiste foto te zijn of het mooiste model, al kan dat natuurlijk... Je kan op een foto klikken om hem groter te zien en dan met de pijltjes naar de volgende grote foto navigeren.

Uit de stemmen zal ik drie namen kiezen die elk een exemplaar van het gedrukte boek winnen!

Dat boek zelf zal normaliter vanaf medio maart te koop zijn, het eBook al vroeger. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte wanneer dat zo is! Alvast bedankt voor je mening!