Mijn 5 favoriete nieuwe features in de Photoshop 2020 update

Op Adobe Max introduceerde Adobe een nieuwe update van Photoshop. Naar goede gewoonte zijn er weer tal van nieuwe features, zowel voor designers als voor fotografen. In deze video maak je kennis met 5 van mijn favorieten.

Uniek aanbod n.a.v. Black Friday: Mijn ‘Photoshop for Lightroom Users’ cursus aan halve prijs!

Ben je een Lightroom gebruiker maar heb je af en toe Photoshop nodig? Dan heb ik de geknipte video-cursus voor jou: mijn Engelstalige ‘Photoshop for Lightroom users’ video tutorial behandelt in 25 aparte case studies die (en enkel die) dingen waar je als Lightroom gebruiker Photoshop voor nodig hebt. Ik behandel het vrijstaand maken van onderwerpen, het werken met lagen, kleuren selectief aanpassen, huidverzachten, klonen in perspectief, invoegen van nieuwe luchten en meer van dat fraais. Een belangrijk deel van de video-training gaat ook over hoe je precies van Lightroom naar Photoshop gaat (en terug) – iets wat in de meeste klassieke Photoshop trainingen helemaal niet aan bod komt.

Ter gelegenheid van Black Friday kan je deze cursus tot 2 december met maar liefst 50 procent korting aanschaffen. Je hebt geen kortingscode nodig. De prijs is al aangepast!

PS for LR Users Boxshot.png