Kies je cover, straatfotografie-lover!

Straatfotograaf pur sang Willem Wernsen en yours truly zijn hard aan het werken aan een nieuw, praktisch boek over Straatfotografie: in dit boek bundelt Willem 40 jaar ervaring als straat en sociaal-documentair fotograaf in 101 praktische tips.

Het schrijfwerk van het boek zit er bijna op, nu moet het nog naar layout en druk. We verwachten dat het in de eerste helft van 2019 klaar zal zijn. Ben je geabonneerd op de MoreThanWords nieuwsbrief, dan word je er automatisch van op de hoogte gehouden. Ben je nog niet geabonneerd, dan kan je dat via deze link - je ontvangt dan ook meteen tien gratis Lightroom presets!

Bepaal mee de cover voor ‘101 tips voor Straatfotografie’ en win een boek!

Zoals stilaan een gewoonte geworden is, kunnen lezers van mijn blog en nieuwsbrief mee de cover kiezen. Hieronder vind je een eerste selectie van vijf covers. Alle foto’s zijn van de hand van Willem! Klik op een cover om hem in het groot te zien - met de pijltjesknoppen links en rechts kan je dan naar de volgende foto gaan - of scroll door de grotere versies van de foto’s onderaan deze blogpost. Je vindt het cover-nummer in de rechterbovenhoek. Met het formulier hieronder kan je aangeven welke je eerste keuze is en welke je tweede keuze is. Onder de stemmers verloten we drie exemplaren van ‘101 tips voor Straatfotografie’ en twee exemplaren van Willem’s boek ‘Behind the Great Wall’. Stemmen kan tot 24 december! In de loop van januari openen we de voorintekening, met interessante bonus-content! Meer daarover in de nieuwsbrief van januari! Enkel stemmen die via het formulier geplaatst zijn, komen in aanmerking.

Hieronder zie je de covers nog eens in het groot:

Fiets.jpg
Hondje.jpg
Bakker.jpg
Parijs.jpg