Luminar Flex: ook interessant voor Lightroom 6 gebruikers!

In de blogpost van vorige week, stelde ik je in een video een nieuwe plug-in voor: Luminar Flex van Skylum Software. Omdat ik veel positieve reacties kreeg op de video, heb ik er vandaag nog eentje voor je. In deze video krijg je twee voor-en-na bewerkingen te zien. Eén gewone en eentje waarbij ik twee foto’s combineer… Want… Luminar Flex heeft ook een laag-functionaliteit. Dat maakt de plug-in super interessant voor wie geen Photoshop heeft. Misschien werk je nog met Lightroom 6 (de laatste koop-versie van Lightroom)? Wel, dan kan je via Luminar Flex toch laag-functionaliteit toevoegen!

Bespaar 10 € met code ‘MORETHANWORDS’

Ben je al een Luminar 3 of Luminar 2018 gebruiker? Dan krijg je een gratis licentie van Luminar Flex. Die is automatisch aan je Skylum account toegevoegd. Ben je nog geen Luminar-gebruiker, maar is je interesse gewekt, dan kan je Luminar uiteraard gewoon kopen. Dat kan via deze link. Luminar kost normaal 59 € inclusief BTW (ben je BTW-plichtig, dan kan je je BTW nummer ingeven om vrijstelling te bekomen) én je kan met code morethanwords nog eens 10 € besparen (klik op de blauwe tekst ‘Enter Promotional Code’ in je winkelkarretje). Artificiële Intelligentie was nog nooit zo goedkoop :-)

Op zoek naar een compleet Lightroom alternatief?

Wil je eerder een alternatief voor Lightroom dan een plug-in, en werk je sowieso niet met trefwoorden en dergelijke, dan is het pakket ‘Luminar 3 with Libraries’ eerder iets voor jou. Dit biedt dezelfde bewerkingsmogelijkheden als Luminar Flex, maar is een standalone pakket met een eigen Browser zodat je Lightroom niet nodig hebt. De code MORETHANWORDS geldt ook hier om 10 € korting te krijgen.