Laatste week om 50% te besparen op Capture One 12 voor Sony en Fujifilm!

Bespaar 50 procent op de Sony en Fujifilm versie van Capture One 12

Nog tot 30 april 2019 kan je maar liefst 50 procent besparen op de Sony- en Fujifilm versies van Capture One Pro 12. Phase One geeft niet vaak dergelijke monsterkortingen dus doe er je voordeel mee!

Capture One of Lightroom Classic?

In deze blogpost had ik het al uitgebreid over de overeenkomsten en verschillen tussen Lightroom Classic en Capture One. Wil je de overstap wagen - of wil je beide programma’s naast elkaar gebruiken - dan toon ik je in deze nieuwe voor-en-na video hoe je jezelf als Lightroom gebruiker zo snel mogelijk kan inwerken in de nieuwe Capture One omgeving. Ik geef ook een paar voorbeelden van hoe je optimaal gebruik kan maken van één van Capture One’s krachtigste features: het feit dat je bijna alle aanpassingen ook lokaal kan toepassen, in tegenstelling tot Lightroom’s beperkte lokale taakset. Zo moet je nog minder naar Photoshop. Verder zie je ook hoe je Fuji’s filmsimulaties - net zoals in Lightroom - ook in Capture One kan toepassen op je RAW bestanden zodat ze zo goed mogelijk lijken op de straight-out-of-camera JPEGs.

Bespaar 50 procent op Capture One 12 voor Fujifilm.

Bespaar 50 procent op Capture One 12 voor Fujifilm.

Bespaar 50 procent op Capture One 12 voor Sony.

Bespaar 50 procent op Capture One 12 voor Sony.





Disclaimer: bovenstaande links zijn affiliate-links. Indien je Capture One via deze links aanschaft, ontvangt MoreThanWords een vergoeding daarvoor maar die zit inbegrepen in de prijs. Je betaalt dus niets extra. Die vergoeding helpt om de kosten van deze website en het produceren van de vele gratis video-tutorials die je er op aantreft, te dragen.