Bijna klaar... Enkel nog even je voornaam en je email-adres herbevestigen en de presets staan voor je klaar!

Wanneer je daarna op de knop 'Ik bevestig...' klikt, verschijnt de download-link voor de presets. Hieronder vind je ook hoe je ze makkelijkst installeert.

FreesetsBox.jpg
 

Ter herinnering, door je bevestiging ga je ermee akkoord om de MoreThanWords nieuwsbrief te ontvangen. In die nieuwsbrief vind je typische een of meerdere van de volgende onderwerpen: gratis fotografie- of beeldbewerkingstips, informatie over en/of kortingscodes voor nieuwe of bestaande producten en diensten van MoreThanWords/Piet Van den Eynde en/of producten en diensten van derde partijen waarvan ik denk dat ze voor fotografen interessant kunnen zijn. Elke email bevat een unsubscribe link waarmee je je ten allen tijde kan uitschrijven. Ik neem je privacy ter harte en geef je email adres uiteraard niet door aan derde partijen om jou ongewenste emails te versturen. Met excuses voor deze legal speak - ik kan je verzekeren dat mijn nieuwsbrieven zelf interessanter, praktischer én verstaanbaarder zijn :-)

Door het downloaden en installeren van de presets ga je akkoord met de gebruikerslicentie: deze Lightroom presets zijn © Piet Van den Eynde. Je mag ze installeren op je eigen computers en je mag ze uiteraard gebruiken maar je mag ze zelf niet delen, ter download aanbieden, doorverkopen of anderzijds verder distribueren. Wil je anderen deze presets laten ontdekken? Verwijs hen dan gewoon naar www.lightroomfreesets.com. Bedankt en happy presetting!

Je vindt gedetailleerde (Engelstalige) installatie-instructies voor Lightroom 5/6 enerzijds en Lightroom Classic CC anderzijds in de download!