Deze Creative Street Profiles voor Lightroom Classic en Photoshop vormen je foto’s in één klik om naar krachtig zwart-wit.

Deze Creative Street Profiles voor Lightroom Classic en Photoshop vormen je foto’s in één klik om naar krachtig zwart-wit.

 
 

Mis je kans niet - doe nu de upgrade naar de Deluxe Edition van ‘101 Tips voor Straatfotografie’ - nog tot 13 mei

Beste,

als koper van het boek ‘101 Tips voor Straatfotografie’ kon je kiezen tussen de Standard versie en de Deluxe versie. Tot 30 april was het prijsverschil tussen beide versies slechts € 17 en voor die meerprijs kreeg je volgende - Nederlandstalige - extra’s:

  1. Een full-hd video-tutorial van ca 1 uur waarin Willem grasduint door een aantal foto’s uit zijn werk en en passant vele praktische tips meegeeft.

  2. Een reeks van 6 zwart-wit omzettingen (samen ca 75 minuten) waarin Willem je toont welke analoge doka-technieken hij digitaal in Photoshop toepast om zijn foto’s naar zwart-wit om te zetten.

  3. Een tutorial van mezelf waarin ik de workflow van Willem zó aanpas dat je altijd nog achteraf wijzigingen kan doorvoeren.

  4. Een set van 10 Creative Street Profiles voor Lightroom Classic CC, Photoshop CC en Lightroom CC. Met deze profielen kan je je foto’s in één klik omzetten naar krachtig zwart-wit. Bij deze set hoort ook een Nederlandstalige instructievideo over hoe je de profielen installeert en gebruikt.

Uitzonderlijk aanbod voor wie de Standard Edition van het boek kocht!

Heb je de Standard Edition gekocht en zou je toch liever de Deluxe Edition gehad hebben? Normaal is de voordelige voorintekenperiode afgelopen, maar als bestaande klant van het eerste uur kan je uitzonderlijk nog tot 13 mei 2019 de volledige set tutorials (samen meer dan drie uur!) en de Creative Profiles alsnog aanschaffen voor de oorspronkelijke meerprijs van € 17.

 
 
Grasduinen.jpg
 
 

In een video van meer dan een uur grasduint Willem door zijn favoriete foto’s, en geeft hij leuke achtergrondinformatie en praktische tips.

 
 
 
 

In deze zes video-tutorials toont Willem je hoe hij zwart-wit conversies aanpakt.

 
 
Willem20.jpg
 
 

In deze video toon ik je een geavanceerde, volledig flexibele versie van Willem’s workflow.