NIEUWE RELEASE: Tussen Licht & Lightroom, Vol. 01


‘Tussen Licht & Lightroom’ is verkrijgbaar binnen

met een super introductiekorting én een leuke bonus t.w.v. € 24.95


Banner-2.jpg

Nieuwe release!

Tussen Licht en Lightroom, Vol. 01

✔︎ Van lichtopstelling tot afwerking

✔︎ Meer dan 3 uur video-tutorials

✔︎ Nederlandstalige download

✔︎ Te koop vanaf vrijdag 7 juni, 10u

Een video-tutorial van Piet Van den Eynde volgen is als een kijkje nemen in de keuken van een meester-kok. Je leert niet alleen over tools en technieken, maar je krijgt ook inzicht in het creatieve denkproces van een expert, van opname tot bewerkingen.
— René Delbar

Schrik van flitsfotografie? Van nabewerking? Of van allebei??

Ik ken het gevoel. Meer nog, vijftien jaar geleden stond ik in jouw schoenen: ik was een zelfverklaarde ‘available light’-fotograaf. Niet zozeer uit overtuiging, maar omdat ik geen snars van flitslicht begreep. Dat is ondertussen wel veranderd: fast forward vijftien jaar en ik heb ondertussen tientallen flitsworkshops gegeven en vier boeken over flitsfotografie geschreven, waaronder het Nederlandstalige Flash! Flitsfotografie op locatie en de Engelse vertaling Light It Up!. ik gebruik flitslicht in bijna al mijn foto’s, of ze nu in Charleroi of Calcutta gemaakt werden. In deze nieuwe Nederlandstalige tutorial-reeks ‘Tussen Licht & Lightroom’ neem ik je stapsgewijs mee door een aantal van die beelden.

Veel fotografen denken dat ze alles kunnen oplossen met de nabewerking, maar die is slechts de slagroom op de taart. In deze eerste, meer dan drie uur durende tutorial in deze reeks toon ik je hoe flitsfotografie en beeldbewerking hand in hand gaan.

 
 
In ‘Tussen licht & Lightroom’ bewijst Piet eens te meer hoe je “licht” onder controle kan houden in je fotografie. Op een eenvoudige manier inspireert hij je om zelf aan de slag te gaan. Waar flitsfotografie me vroeger afschrikte om er mee aan de slag te gaan, probeer ik nu regelmatig flitsfotografie te integreren tijdens mijn fotografie.
— Philip De Backer

Meer dan drie uur tutorials, onderverdeeld in dertien hoofdstukken

‘Tussen Licht & Lightroom’ is een nieuwe reeks tutorials, waarbij ik in elke tutorial focus op één of meerdere foto’s. Ik neem je mee, via behind-the-scenes foto’s, video’s of 3D-lichtopstellingen naar hoe de foto voorbereid, gemaakt en afgewerkt werd. Je ziet dus het hele creatieve proces van A tot Z. De tutorials zijn zó opgebouwd dat je er zowel als beginnende fotograaf als als meer gevorderde van kan leren: van algemene concepten tot specifieke shortcuts: er is voor elk wat wils!

In ‘Tussen Licht & Lightroom’ kijk je over mijn schouder mee en leer je op je eigen tempo. Alle bestanden en bonus-content zijn downloads: koop één keer en bekijk zo lang je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt!

Wat je zal leren:

✔︎ Welk materiaal je nodig hebt

✔︎ Budgetvriendelijke flits-opties

✔︎ Lichtopstelling

✔︎ Volledige Lightroom- en Photoshop workflow

✔︎ Alternatieve Bridge en Camera Raw workflow voor wie niet met Lightroom werkt

✔︎ Werken met lagen, aanpassingslagen en laagmaskers in Photoshop

✔︎ Huidretouche met Frequency Separation + gratis Photoshop handeling

✔︎ Color Grading in Lightroom en Photoshop met presets en creatieve profielen

✔︎ Back-up op locatie met de DJI Lacie Copilot BOSS

✔︎ Doordrukken en tegenhouden voor een extra 3D-effect

Wat zit er in de doos — wel… in de download, eigenlijk :-) ?

Wat zit er in de download?

✔︎ meer dan 200 minuten video-training in Full HD

✔︎ onderverdeeld in 13 hoofdstukken

✔︎ originele, hoge resolutie RAW oefenbestanden

✔︎ 10 Lightroom Freesets

✔︎ 1 bonus Creative Profile

✔︎ een Frequency Separation handeling die compatibel is met de Nederlandstalige én de Engelse versie van Photoshop

✔︎ je kan alles downloaden. Zo bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je kijkt

Extra early-bird voordeel

Indien je de tutorial aanschaft vóór maandagavond, 17 juni, 23u59, geniet je niet alleen 40 procent korting maar krijg je bovendien mijn nieuwe Textures Pack, Piet’s Texture Pack, Vol. 02, t.w.v. € 24.95 helemaal gratis.

GRATIS: Piet’s Textures, Vol. 02

✔︎ NIEUW Texture Pack

✔︎ 25 hoge resolutie texturen en achtergronden

✔︎ GRATIS bij aanschaf van de tutorial ‘Tussen Licht & Lightroom tot en met 14 juni 2019 (normale verkoopprijs: € 24.95)

Vaak gestelde vragen

Voor welke versie van Lightroom en Photoshop is deze training geschikt?

Ik werk in deze training met Lightroom Classic CC 2018 en Photoshop CC 2019. Het merendeel is echter ook toepasselijk wanneer je met oudere versies van Lightroom of Photoshop werkt.

Ik werk niet met Lightroom maar met Photoshop en Camera Raw? Zal ik deze training kunnen volgen?

Ja! Onder de motorkap zijn Lightroom en Camera Raw vrijwel identiek. Dus je zal net hetzelfde kunnen doen qua bewerking. In twee video’s ga ik zelfs specifiek in op hoe de workflow verloopt voor niet-Lightroom gebruikers.

Wat als ik de training aankoop en er toch niet tevreden over ben?

Ik wil enkel tevreden klanten. Indien deze tutorial achteraf toch niets voor jou blijkt te zijn, volstaat het binnen de 2 weken na aankoop een mailtje te sturen en dan krijg je je geld terug. No questions asked!

Hoe lang kan ik deze tutorial bekijken?

Deze tutorial download je en dan kan je hem zo vaak en zo veel bekijken als je wilt. Je mag de bestanden op je eigen apparaten (tablet, telefoon, laptop, desktop) zetten voor eigen gebruik. Uiteraard mag je de tutorial niet delen met, doorverkopen aan of streamen naar derden of op andere wijze publiek maken.

Heb ik internet nodig om de tutorial te bekijken?

De tutorial zelf is een download van 1,2 gigabyte. Eens je de tutorial gedownload hebt, heb je geen internet meer nodig om hem te bekijken.

Wat anderen zeggen over mijn workshops, trainingen, boeken en tutorials:

Een basiskennis van flitsbelichting, Lightroom en Photoshop volstaat om ‘Tussen Licht en Lightroom’ te kunnen volgen, maar ook wie daar al meer ervaring mee heeft, zal doorheen de tutorial een aantal handige tips en shortcuts (her-)ontdekken.
— René Delbar
Zeer nuttig voor beginneling én gevorderde met handige tips voor materiaal-aankopen
— Roland J.
Indrukwekkend uitgebreid. Mag bij geen enkele fotograaf ontbreken
— Philippe B.
Vroeger zou ik alleen geflitst hebben als het niet anders kan. Nu zie ik de meerwaarde in om flits als extra te gebruiken. Het maakt mijn beelden gewoon krachtiger! Dankjewel!
— Kaat V. P.
Heel enthousiast over deze workshop. Ik ga er nog volgen!
— Jessie V. K.