Flash! Flitsfotografie op locatie is hét Nederlandstalige standaardwerk over het gebruik van flitslicht op locatie. 

Flash! bevat meer dan 240 bladzijden tips, technieken en advies over het werken met reportage- en draagbare studioflitsers op locatie. Naast de broodnodige theorie bevat het boek ook veel praktische case-studies, lichtdiagrammen en advies dat je helpt bij het kiezen van het juiste materiaal. Hieronder lees je meer over de bestel-opties.

Lanceringspromo: Het gedrukte boek + gratis eBoek voor € 32,95 inclusief verzending naar België of Nederland

Het gedrukte boek zal vanaf eind maart 2017 beschikbaar zijn voor 32,95 €, verzending in België of Nederland inbegrepen. Het eBook is nu reeds beschikbaar en kost apart 24,95 €. Wie nu het gedrukte boek vooraf bestelt, krijgt het eBook er gratis bij en kan onmiddellijk* beginnen lezen! Deze actie geldt tot 15 maart.

 
Flash! Flitsfotografie op locatie
32.95 57.90
Quantity:
Add To Cart
 

Opmerking: via bovenstaande optie kan je (enkel) betalen met je credit card. Wil je het boek + gratis eBook promo aanschaffen via Paypal, Bancontact, iDeal, Mister Cash of vooraf overschrijven, gebruik dan deze link

* Bij betalingen met Creditcard ontvang je de download-link normaliter dezelfde of uiterlijk de volgende werkdag. Bij de andere betalingsmodaliteiten ontvang je de download-link na verificatie van de betaling (normaal binnen de twee werkdagen)


Optie 2: Enkel PDF eBook: 24,95 €

Wil je voluit digitaal gaan, kies dan voor Flash! Flitsfotografie op locatie als PDF eBook. De prijs is 24,95 € en beveiligd bestellen kan hier. De handigste betalingsmogelijkheden zijn kredietkaart, Paypal of iDeal. Heb je geen van die drie, dan kan je betalen via Sofort Banking (een alternatief voor Bancontact/Mister Cash) of een overschrijving vooraf.


Inhoud

Hieronder vind je een paar voorbeeld-pagina's:

Wat lezers ervan vinden:

Hét Nederlandstalige referentiewerk over flitsfotografie!
— Serge V.C.
Als voorstander van natuurlijk licht bij portretfotografie ben ik er na het lezen van dit boek op uit getrokken om te gaan flirten met flitslicht.
— Tom Museeuw
Niet twijfelen. Schitterend boek!
— Ronald G.
Indrukwekkend uitgebreid. Mag bij geen enkele fotograaf ontbreken
— Philippe B.
Inhoudelijk en ook qua vormgeving een ronduit schitterend boek waarin op een zeer bevattelijke wijze een niet altijd gemakkelijke materie keurig wordt uitgelegd. Een grote aanrader dus.
— Bart P.