Op zaterdag 5 oktober gaat een nieuwe 'Pixel to Print' workshop door in Gent. Dit is een intensieve, ééndaagse workshop (10u tot 17u30) over nabewerken van beelden in Adobe Lightroom, met hier en daar een zijsprongetje naar nuttige plug-ins of Photoshop. De klemtoon ligt echter op de Develop (Ontwikkelen) module van Lightroom - we verwachten dus dat je een elementaire kennis hebt van de Library (Bibliotheek) module.

Aan de hand van eigen beelden van de deelnemers overlopen we de raw-ontwikkelworkflow: elke cursist bezorgt op voorhand drie (raw-)beelden waarvan een selectie live bewerkt wordt. Door de verscheidenheid aan foto's leer je verschillende manieren om dezelfde problemen aan te pakken.

Je beste foto wordt afgedrukt op A3 formaat. Die mag je uiteraard mee naar huis nemen.

Meer info? Download de folder.

De prijs voor deze intensieve ééndaagse is 189€ inclusief BTW, drank, broodjeslunch & cursusnota's. Wie inschrijft voor 10 september 2013 ontvangt gratis een exemplaar van het 350 pagina's tellende handboek 'Lightroom 5 Ontmaskerd' (waarde: 29,95 €), dat tegen dan beschikbaar zal zijn. Inschrijven? Vul het formulier hieronder in.

[gravityform id=31 name=Inschrijfformulier'From Pixel to Print' - Zaterdag 5 oktober 2013, 10u tot 17u30]