Eindejaarsactie: 30 procent korting op mijn ebooks, Creative Profiles en Textures

Omdat december al duur genoeg is met al die te kopen cadeautjes, krijg je tot einde van de maand 30 procent korting op mijn twee ebooks Flash! en Lightroom 6/CC Ontmaskerd, mijn Creative Profiles Starter Pack en op mijn pas verschenen Texture Pack. Ik heb het je gemakkelijk gemaakt: geen gepruts met kortingscodes: de korting is onmiddellijk van toepassing. Maar wacht niet te lang, want op 31/12 om 23u59, wanneer de actie stopt, heb je ongetwijfeld andere dingen aan je hoofd :-)

De korting geldt ook op mijn bundel Piet Van den Eynde Verzameld, met daarin mijn twee Nederlandstalige ebooks, mijn Creative Profiles Starter Pack en mijn Hi-Res Texture Pack. Deze bundel is op zich al 15 procent goedkoper dan de aparte onderdelen en ter gelegenheid van de eindejaarsactie geniet je dezelfde 30 procent korting. Je haalt dus mijn hele digitale oeuvre in huis voor minder dan 50 euro! Men zegge het voort :-)

‘Piet Van den Eynde Verzameld’:

tot en met 31/12 slechts 48,96 € i.p.v. 69,95 €

2 ebooks, samen meer dan 700 pagina’s leesplezier + 25 hoge resolutie texturen en achtergronden, gefotografeerd met de Fujifilm GFX + 10 Creatieve Profielen voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC - dezelfde profielen die ik dag na dag gebruik voor het nabewerken van mijn eigen beelden, inclusief mijn recente Ethiopië-reeks!


LightroomTextures_Large.png

25 High-Res Textures & Backgrounds

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

25 hoge resolutie texturen en achtergronden, gefotografeerd met de Fujifilm GFX - ideaal voor al je compositing-projecten en om als textuur over een grijze studio-achtergrond te leggen!


ProfilesStarterPackBoxShotFinal.jpg

10 Creative Profiles voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC

Tot en met 31/12 slechts 8,75 € i.p.v. 12,50 €

10 Creatieve Profielen voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC - dezelfde profielen die ik dag na dag gebruik voor het nabewerken van mijn eigen beelden, inclusief mijn recente Ethiopië-reeks!


flash_cover_fs.jpg

Flash! Flitsfotografie op locatie - eBook.

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

Het meest volledige Nederlandstalige boek om te leren flitsen op locatie: boordevol praktijktips, lichtdiagrammen en handig materiaal-advies dat je de prijs van het boek in een veelvoud laat terugverdienen!


lr6ocover_fs.jpg

Lightroom 6/CC Ontmaskerd - eBook.

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

Hét standaardwerk om Lightroom 6/CC te leren. Ook geschikt voor Lightroom Classic.

Alle prijzen zijn btw inclusief. Heb je een geldig BTW-nummer, geef het dan in tijdens het uit-checken en je krijgt nog eens BTW-vrij geleverd. Straks krijg je nog geld toe :-)

4 Redenen om je Lightroom Creative Profiles en Presets toe te passen via Photoshop

Ik ben een grote fan van Creatieve Profielen en Presets in Lightroom. Maar… soms is de beste manier om ze toe te passen niet in Lightroom, maar in Photoshop! In deze video toon ik je niet minder dan vier toepassingen waar je, door Photoshop te gebruiken, net dat tikkeltje meer controle hebt over je ontwikkelpresets en Creative Profiles. Belangrijk is wel dat je hiervoor Lightroom Classic CC 7.3 of recenter, en de corresponderende Photoshop CC versie moet gebruiken. Zit je nog met Lightroom 6 en/of een oude versie van Photoshop, dan werken deze technieken niet.

P.S. Niet vergeten: nog tot vanavond, maandag 26 november 23u59 kan je alle producten in mijn e-store met 50 procent korting binnenhalen. Vanaf morgen kosten ze weer twee keer zoveel!