Lighting

Kies je cover, straatfotografie-lover!

Straatfotograaf pur sang Willem Wernsen en yours truly zijn hard aan het werken aan een nieuw, praktisch boek over Straatfotografie: in dit boek bundelt Willem 40 jaar ervaring als straat en sociaal-documentair fotograaf in 101 praktische tips.

Het schrijfwerk van het boek zit er bijna op, nu moet het nog naar layout en druk. We verwachten dat het in de eerste helft van 2019 klaar zal zijn. Ben je geabonneerd op de MoreThanWords nieuwsbrief, dan word je er automatisch van op de hoogte gehouden. Ben je nog niet geabonneerd, dan kan je dat via deze link - je ontvangt dan ook meteen tien gratis Lightroom presets!

Bepaal mee de cover voor ‘101 tips voor Straatfotografie’ en win een boek!

Zoals stilaan een gewoonte geworden is, kunnen lezers van mijn blog en nieuwsbrief mee de cover kiezen. Hieronder vind je een eerste selectie van vijf covers. Alle foto’s zijn van de hand van Willem! Klik op een cover om hem in het groot te zien - met de pijltjesknoppen links en rechts kan je dan naar de volgende foto gaan - of scroll door de grotere versies van de foto’s onderaan deze blogpost. Je vindt het cover-nummer in de rechterbovenhoek. Met het formulier hieronder kan je aangeven welke je eerste keuze is en welke je tweede keuze is. Onder de stemmers verloten we drie exemplaren van ‘101 tips voor Straatfotografie’ en twee exemplaren van Willem’s boek ‘Behind the Great Wall’. Stemmen kan tot 24 december! In de loop van januari openen we de voorintekening, met interessante bonus-content! Meer daarover in de nieuwsbrief van januari! Enkel stemmen die via het formulier geplaatst zijn, komen in aanmerking.

Deze cover vind ik de beste *
Deze cover vind is mijn tweede keuze

Hieronder zie je de covers nog eens in het groot:

06 Decisif - L
06 Decisif - L
06 Decisif - L
06 Decisif - L
06 Decisif - L

Eindejaarsactie: 30 procent korting op mijn ebooks, Creative Profiles en Textures

Omdat december al duur genoeg is met al die te kopen cadeautjes, krijg je tot einde van de maand 30 procent korting op mijn twee ebooks Flash! en Lightroom 6/CC Ontmaskerd, mijn Creative Profiles Starter Pack en op mijn pas verschenen Texture Pack. Ik heb het je gemakkelijk gemaakt: geen gepruts met kortingscodes: de korting is onmiddellijk van toepassing. Maar wacht niet te lang, want op 31/12 om 23u59, wanneer de actie stopt, heb je ongetwijfeld andere dingen aan je hoofd :-)

De korting geldt ook op mijn bundel Piet Van den Eynde Verzameld, met daarin mijn twee Nederlandstalige ebooks, mijn Creative Profiles Starter Pack en mijn Hi-Res Texture Pack. Deze bundel is op zich al 15 procent goedkoper dan de aparte onderdelen en ter gelegenheid van de eindejaarsactie geniet je dezelfde 30 procent korting. Je haalt dus mijn hele digitale oeuvre in huis voor minder dan 50 euro! Men zegge het voort :-)

‘Piet Van den Eynde Verzameld’:

tot en met 31/12 slechts 48,96 € i.p.v. 69,95 €

2 ebooks, samen meer dan 700 pagina’s leesplezier + 25 hoge resolutie texturen en achtergronden, gefotografeerd met de Fujifilm GFX + 10 Creatieve Profielen voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC - dezelfde profielen die ik dag na dag gebruik voor het nabewerken van mijn eigen beelden, inclusief mijn recente Ethiopië-reeks!


LightroomTextures_Large.png

25 High-Res Textures & Backgrounds

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

25 hoge resolutie texturen en achtergronden, gefotografeerd met de Fujifilm GFX - ideaal voor al je compositing-projecten en om als textuur over een grijze studio-achtergrond te leggen!


ProfilesStarterPackBoxShotFinal.jpg

10 Creative Profiles voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC

Tot en met 31/12 slechts 8,75 € i.p.v. 12,50 €

10 Creatieve Profielen voor Lightroom Classic CC en Photoshop CC - dezelfde profielen die ik dag na dag gebruik voor het nabewerken van mijn eigen beelden, inclusief mijn recente Ethiopië-reeks!


flash_cover_fs.jpg

Flash! Flitsfotografie op locatie - eBook.

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

Het meest volledige Nederlandstalige boek om te leren flitsen op locatie: boordevol praktijktips, lichtdiagrammen en handig materiaal-advies dat je de prijs van het boek in een veelvoud laat terugverdienen!


lr6ocover_fs.jpg

Lightroom 6/CC Ontmaskerd - eBook.

Tot en met 31/12 slechts 17,46 € i.p.v. 24,95 €

Hét standaardwerk om Lightroom 6/CC te leren. Ook geschikt voor Lightroom Classic.

Alle prijzen zijn btw inclusief. Heb je een geldig BTW-nummer, geef het dan in tijdens het uit-checken en je krijgt nog eens BTW-vrij geleverd. Straks krijg je nog geld toe :-)