MoreThanWords en Photofacts Academy op de Fotofair dit weekend

Dit weekend gaat in het Nederlandse Beekse Bergen de Fotofair door, een fotografiebeurs met tal van workshops en stands. Je kan er niet alleen de laatste materiaal-nieuwtjes bekijken en vasthouden, maar ook je kennis bijspijkeren met tal van workshops en lezingen. De Adobe lezingen zijn inbegrepen in de toegangsprijs van het event (12,5 €). Tickets kunnen aan de kassa verkregen worden.

De beurs is vlot te bereiken, ook vanuit België: vanuit Gent rijd je er een goed uurtje op. Als je mij inhaalt op de autosnelweg, zwaai dan even! Woon je in Antwerpen, de Kempen of Limburg sta je nog een pak sneller in de Beekse Bergen! Belangrijke info over de bereikbaarheid (i.v.m. GPS-navigatie) vind je hier.

Zelf geef ik tweemaal per dag een lezing in de Adobe tent: eentje over de nieuwigheden in Lightroom 6/CC en eentje met een aantal voor- en na bewerkingen in Lightroom en Photoshop. Je vindt de uurregeling hier.

De rest van de tijd kan je me vinden op de Photofacts Academy stand: rechts net voor de ingang van het hoofdgebouw. Je kan er gratis onze sheets met Lightroom en Photoshop sneltoetsen afhalen en we hebben ook een schitterende beursaanbieding waar ik nu nog niets mag over verklappen.

Sowieso wordt een abonnement op Photofacts Academy vanaf volgende week weer flink wat meer waard, want dan lanceren we ook de nieuwe cursus 'werken met Nik Software'.

Ook Photofacts Academy partner Wacom is van de partij op de Fotofair en die hebben ook een mooie deal: koop je op de beurs een Wacom Intuos Pro of Cintiq tablet, dan krijg je een jaarabonnement op Photofacts Academy cadeau!

Reden genoeg dus om dit weekend een kijkje te komen nemen op de Fotofair!