Bijna klaar... Enkel nog even je voornaam en je email-adres herbevestigen en de presets staan voor je klaar!

Wanneer je daarna op de knop 'Ik bevestig...' klikt, verschijnt de download-link voor de presets. Hieronder vind je ook hoe je ze makkelijkst installeert.

FreesetsBox.jpg
 

Ter herinnering, door je bevestiging ga je ermee akkoord om de MoreThanWords nieuwsbrief te ontvangen. In die nieuwsbrief vind je typische een of meerdere van de volgende onderwerpen: gratis fotografie- of beeldbewerkingstips, informatie over en/of kortingscodes voor nieuwe of bestaande producten en diensten van MoreThanWords/Piet Van den Eynde en/of producten en diensten van derde partijen waarvan ik denk dat ze voor fotografen interessant kunnen zijn. Elke email bevat een unsubscribe link waarmee je je ten allen tijde kan uitschrijven. Ik neem je privacy ter harte en geef je email adres uiteraard niet door aan derde partijen om jou ongewenste emails te versturen. Met excuses voor deze legal speak - ik kan je verzekeren dat mijn nieuwsbrieven zelf interessanter, praktischer én verstaanbaarder zijn :-)

Door het downloaden en installeren van de presets ga je akkoord met de gebruikerslicentie: deze Lightroom presets zijn © Piet Van den Eynde. Je mag ze installeren op je eigen computers en je mag ze uiteraard gebruiken maar je mag ze zelf niet delen, ter download aanbieden, doorverkopen of anderzijds verder distribueren. Wil je anderen deze presets laten ontdekken? Verwijs hen dan gewoon naar www.lightroomfreesets.com. Bedankt en happy presetting!

Zo installeer je de presets het makkelijkst...

  1. Download het zip bestand MTW Lightroom Freesets en unzip het.
  2. Je krijgt een map MTW Lightroom Freesets
  3. Selecteer die map (niet de individuele onderdelen van de map) en kopieer de map naar het klembord (Cmd-C op Mac, Ctrl-C op Windows)
  4. Start Lightroom op en ga naar de Lightroom voorkeuren (Lightroom > Voorkeuren (Mac), Bewerken > Voorkeuren (Win)
  5. Kies het tweede tabblad (Voorinstellingen)
  6. Halverwege dat tabblad, rechts heb je een knop 'Lightroom voorinstellingenmap tonen'
  7. Klik op die knop: dit opent een Finder / Verkenner venster met een hoofdmap 'Lightroom' en daaronder allemaal submappen. 
  8. Open de submap genaamd 'Develop Presets'
  9. Plak de inhoud van het klembord (de map MTW Lightroom Freesets) in die map Develop Presets via Cmd-V (Mac) / Ctrl-V (Win).
  10. Start Lightroom opnieuw op. De presets staan nu tussen de andere Ontwikkelpresets in de Lightroom ontwikkelmodule.